TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORERStjärnskottet Bengtström kommer till Sollentuna

220530 Sollentuna GP

I vintras slog han svenskt inomhusrekord på 400m och knep en bronsmedalj på inomhus-VM. Och i helgen tog han ytterligare steg mot den absoluta världseliten när han satte personligt rekord med 48.52 på 400m häck och kom fyra i Diamond League-galan på VM-banorna i Eugene.

Den 12 juni springer Carl Bengtström häck på Sollentunavallen och han gör det mot tufft internationellt motstånd. Irländaren Thomas Barr med ett personligt rekord under 48 sekunder och en EM-medalj på meritlistan kommer att bjuda upp till kamp, och likaså den stabile italienaren Mario Lambrughi.

Carl Bengtström är redan uttagen till VM i Eugene som avgörs i mitten av juli, och efter helgens Diamond League-succé är målsättningen given. Han ska till VM-final, och resan dit går via Folksam GP i Sollentuna.

Nästa TV-sändning

Karlstad
SVT2
3 juli
Info om GDPR och hantering av personuppgifter

Svenska Friidrottsförbundet 802001-0719, Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för Svenska Friidrottsförbundets verksamhet. Dina personuppgifter kommer inte att delas med varken Folksam, som är vår titelsponsor, eller någon annan extern part, vilket innebär att Folksam inte ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter


TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER