Start  
  Webbsändning  
  Inbjudan  
  Startlista  
  PM för deltagare  
  Tidsprogram  
  Biljetter  
  Kalvinknatsfinaler  
  Nyhetsarkiv  
  In English  
  Resultat  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  

Foto: DECA Text&Bild

Nyheter

120606 FC deltävling 1

Webbsändning

Vid 15:40 startar webbsändningen från Folksam Challenge i Hässleholm - POKS memorial. Du hittar webbsändningen i menyn till vänster!

Läs mer

120530 FC deltävling 1

Erica Jarder jagar kvalgräns

Längdhopperskan Erica Jarder är i sitt livs form.
Vid Europacupen för klubblag (tävlandes för sin danska klubb Sparta) slog Erica till med ett nytt personligt rekord då hon hoppade 6.48. Det gamla rekordet putsades med 6cm. Resultatet för henne upp som nummer 7 i Sverige genom alla tider.
Men Erica vill mer än så. Hon kommer nu till Hässeholm för att hoppa minst 7 cm längre. 6.55 är kvalgränsen till EM i Helsingfors satt till och givetvis hoppas och tror vi att Hässleholmspubliken kan hjälpa henne nå den.

Läs mer

120521 FC deltävling 1

Danskarna väljer Hässleholm!

Det står nu klart att några av Danmarks bästa friidrottare väljer att komma till Hässleholm den 6 juni för att möta tufft svenskt motstånd.
Bland annat kommer publiken i Hässleholm att få stifta bekantskap med de duktiga stavhopparna Rasmus Wejnold Jørgensen och Mikkel Marek Nielsen med personliga rekord på 5.53 respektive 5.40.

Även på 400mH för kvinnor kommer det finnas dansk representation i startistan. Stina Troest, som var med vid fjolårets tävlingen, kommer tillbaka till Göingevallen även detta året. Stine har ett personligt rekord på 58.88.

Läs mer

120415 FC deltävling 1

Andra upplagan av Folksam Challenge i Hässleholm!

Hässleholms AIS och MAI hälsar aktiva, tränare och alla andra varmt välkomna till den andra upplagan av tävlingen Folksam Challenge i Hässleholm.

Den 6 juni öppnar Göingevallen upp sina portar och bjuder in till fina friidrottstävlingar för våra svenska elitfriidtottare. Konkurresen kommer dessutom att spetsas med vissa internationella inslag.

Precis som i fjol fungerar även årets tävling som kvaltävling och observationstävling för sommarens spännande mästerskap - EM i Helsingfors och OS i London.

Så räkna med laddade startfält och tävlingsugan aktiva!

Tävlingen startar kl. 16, förtävlingar från preliminärt kl. 14.

Återigen, varmt välkomna!

Läs mer

 
 Nästa tävling i Folksam Challenge 

Folksam Challenge
Mölndal - 4 augusti


 Folksam Challenge på Twitter 

 Grenar i Hässleholm 

Män
100 m, 200 m, 1500 m, 110 m Häck, 400 m Häck, Höjd, Stav, Längd, Diskus
Kvinnor
200 m, 1500 m, 100 m Häck, 400 m Häck, 3000 m Hinder, Stav, Längd, Spjut


Folksam Championgrenar är skrivna med kursiv stil.